10 Day Challenge

Skriv in ditt namn och email adress för att registrera dig till ’10 day challenge’ som börjar den 1 April 2019. Gratis för alla.

Your Name (required)

Your Email (required)


VAD ÄR 10 DAY CHALLENGE?

10 day challenge är ett program där man under en period på 10 dagar äter anti-inflammatorisk kost för att höja sin energi. Detta för att underlätta för kroppens organ och framför allt hitta ett nytt förhållande sätt till mat. Du får inköpslista och lätta recept för de 10 dagarna. Är där något man inte gillar kan man byta ut just det receptet mot ett annat. Kanske detta kick-startar dina nya matvanor? eller så får “10 day challenge” dig att göra ändringar i just din kost som kan förändra hur du mår till det bättre? Kanske blir du förvånad av vad du kan åstadkomma på 10 dagar! Vad det än är så tror jag att du kommer att vara nöjd när “challengen” är över.  Du kan även gå med i Facebook gruppen 10 day challenge som har över 130 medlemmar.

PERSONLIG COACHING 550:-

10 day challenge personlig coaching programmet Vad ingår?

1. Under 10 dagar får du ett personligt email varje morgon som ger råd och tips just för den dagen.
2. 30 minuters personligt introduktions samtal via telefon eller skype där vi går igenom just ditt behov. Eller om där är något du inte tycker om i recepten så kan vi byta ut det till något annat. Du får ett frågeformulär som du fyller i och skickar till mig innan samtalet för bästa resultat.
3. 20 minuters personligt samtal efter din 10 day challenge om hur just du går vidare här får även ett utvärderings formulär att fylla i.

Skicka mail till anette@lommahalsan.se så skickar jag inbetalning och därefter kompendiet och upplägg för personlig rådgivning.

VAD SÄGER ANDRA OM 10 DAY CHALLENGE?

“tusen tack Anette för underbara recept o så snyggt upplagt o lättläst” – Ingela Larsson, Lomma.

“Tack för de här 10 dagarna…super inspirerande och mer kunskap att ta med till nästa fas. För det här är ju bara början…till mer medvetenhet & hälsosammare livsstil.” – Åse Nordström, Malmö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Add Comment

SwedishEnglish