Yogan är mitt andrum

IMG_1174 2

Yoga för kropp och sinne. När jag hade det som mest stressigt i livet hittade jag yogan. Jag hade haft det jobbigt på arbetet, en nära anhörig till mig var sjuk, det i mixen med två små barn fick mig att greppa efter halmstrån. Yogan var en av dem, kosten var en annan och meditationen den tredje. Tillsammans med dessa nya vanor hittade jag tillbaka i min kropp. Kanske var jag inte samma person längre, nu visste jag hur det är att gå på knäna med känslor som; undra varför detta händer mig, varför orkar inte min kropp? Att få ångest och känna panikkänslor var vardagsmat. Ibland kunde jag inte komma upp ur sängen. Men så hittade jag mig själv igen, där i böckernas och yogans värld. Det fungerade, dag för dag så kände jag mig bättre och energin återkom steg för steg. Mitt intresse för själv-läkning och själv-beakning  blev så stort att jag började studera till näringsterapeut, en kurs på tre år.

Foto: Mattias Lindquist, Dubai 2015

Add Comment

SwedishEnglish