London med Davidji och Yogsundari

Spenderade 3 dagar i London som var helt magiska. På fredagen var jag med i en qigong workshop som var arrangerat av all about natural medicine www.allaboutnaturalmedicine.com en endags workshop med Ron Prescott som är naturopat, iridologist,  Qigong & Yogalärare. En härlig grupp som gjorde

qigong tillsammans och det avslutades med en meditation. Lördagen och söndagen gick i samma tecken, fast med den spektakulära Davidji som är en känd meditations guru och författare från USA. Han är känd för sitt lite annorlunda sätt att lära ut meditation, ett sätt som de flesta kan ta åt sig. Han har ett förflutet arbetsliv på wall street och var bland de bästa där, då han en dag letade efter en annan mening. Det tog honom tillslut till Chopra Centre, styrt av Deepak Chopra som många känner till.  Så Davidji hade en helg tillsammans med London baserad Yogsundari  www.yogsundari.co.uk.  Vi var bara runt 60 stycken så det blev intimt och jag lärde känna många nya intressanta människor. Jag har följt Davidji ett par år, då jag efter mitt andra barn började bli flygrädd och fick lite ångest när jag skulle flyga. Då har jag istället satt på en meditation i telefonen tryckt på flightmode och lyssnat till hans röst! Vilken räddning det har varit!! Jag tycker om att resa själv, då det tillåter mig att vara ensam men också att vidga lite vyer och prata med folk som jag kanske inte hade pratat med om jag hade sällskap. Davidji släpper sin tredje bok i år som heter ‘Sacred Powers’, själv köpte jag ‘Secrets to meditation’ och ser fram emot läsningen. Yogsundari ledde oss in i flöden såsom kundaliniyoga och pranayama, en riktigt kul helg med många skratt!

 

Add Comment

SwedishEnglish